Настани/Промоции Музика Забава Разно Култура Музички Cover Corner

Реалноста за Скопје преточена во стиховите на групата „Круна Д“ (ВИДЕО)

1077

Музичката група составена од Дончо и Нина поточно „Круна Д“ неодамна објавија своја нова песна и видео спот за песната „Скопје“ која ја опишува моменталната реалност на градот и „напнатоста“ на жителите во него.

Групата Круна Д имено е основана од минатата година, а претходно артистот Дончо беше дел од групата „Двојна комбинација“ која што се растури поради одредени причини и реши да ја основа својата сегашна група со својата девојка Нина, а во продолжение погледнете го нивниот видео запис.