Здравје Медицина Македонија Online Doctor Exclusive TV Интервју Видеа

Проф. Д-р Методи Чепреганов: Стресот болест на 21-от век (ВИДЕО ИНТЕРВЈУ)

14647

Проф. Д-р Методи Чепреганов специјалист невропсихијатар во Neuromedica на тема Стресот болест на 21-от век e гостин во нашата видео рубрика Exclusive Ординација. Професорот во видео интервјуто детално објаснува како настанува, како влијае и како може да се превенира стресот како болест кај луѓето. Проф. Чепреганов нагласува дека стресот е се почеста појава кај младите како последица на хипер-активниот живот кој го водат со многу не здрави навики. Задолжително погледнете го целото видео и послушајте ги советите од светски познатиот Проф. Д-р Чепреганов.