Мода Култура Lifestyle Ексклузивни вести Галерија Македонија Прилози Фото Шоу Бизнис

Катерина Ставрева-Македонката која ја има најубавата работа на светот - Шета на најегзотичните места и се фотографира

9685

Катерина Ставрева е Македонката која ја има најубавата работа на светот - Шета на најегзотичните места и се фотографира. Катерина работи за Marc Jacobs како фотограф и продуцент. Има дипломирано на Хардвард на бизнис отсекот. Нејзината пасија и работа воедно е да ги промовира најегзотичните места на светот, па така таа шета по светот и прави прекрасни фотографии кои подоцна се продуцираат и пласираат. Катерина ексклузивно за нас и вас ви ја овозможи оваа фотогалерија, уживајте! Сигурно ќе ја посакувате нејзината работна позиција после тоа!