Концерти Култура

Раста во недела во “Central Park“ - Скопје!

405

Недела 21.08.2016 Летниот Клуб “Central Park“ како епицентар на најдобрите Хип Хоп случувања ,ви го најавува премиерно за прв пат во Скопје Балканската мега сензација Стефан Џурич - РАСТА.

Тој пред скопјани ке се престави со своите милонски слушани хитови.

Карти во предпродажба по цена од 200 мкд :
- Soul Kitchen
- Revija
- Bella Vista