Технологија Игри Забава Видеа Галерија Фото

Оваа играчка-фудбалче чини колку едно Порше!(Видео)

646

Овој впечатлив дизајн „11“ е инспириран од модерните фудбалски стадиони, со оникс екстериер и обичен бел ентериер кој визуелно ќе го привлече вашето внимание.

 

Не е од пластика, не е во боја, меѓутоа и те како го привлекува вниманието овој едноставен дизајн.

Можеби дизајнот и боите се едноставни, меѓутоа неговата цена воопшто не е едноставна.

Оваа играчка-фудбалче кое го има во бела и црна боја, има стартна цена од 96 000 долари.

Погледнете ја целата приказна која стои позади ова фудбалче во видеото.