Репортажи Прилози Exclusive TV Свет Галерија

Дали сте знаеле дека жените во Израел мора да служат 3 години воен рок? Еве ГАЛЕРИЈА да видите како изгледа тоа (ФОТОГАЛЕРИЈА)

10038

Дали сте знаеле дека жените во Израел мора да служат 3 години воен рок? Еве ГАЛЕРИЈА да видите како изгледа тоа (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Веќе долго време се знае дека Израел како мала земја единствено опстојува поради својата силна армија. Во неа и жените мора да земат учество најмалку 3 години воен рок кој е задолжителен веднаш по завршувањето на образованието. 

Погледнете ја галеријата!