Концерти Култура Настани/Промоции Музика

Оваа сабота 27 Август Владо Јаневски во Central Park!

890

И овој викенд богата програма во Central Park Summer Club. Оваа сабота ќе се дружиме со чаирскиот романтичар Владо Јаневски! Уште едно поинакво доживување во негов стил со познатите хитови, Скопје ќе добие журка и вечер за паметење! 

''Ова е наше Скопје'' и ''Не зори Зоро'' додека Чаирскиот Романтичар не ги испее сите негови хитови. 
*27 Август (сабота)
Сите во еден глас ќе пееме ''Е ама јас те сакам тебе''  „Црно Тиквешко“ „Не заборавај да се сетиш на мене“ а вие не заборавајте да купете влезници на време. 
Во Претпродажба кај нашите партнери : 
▶Soul Kitchen Bar (на кеј) 
▶Bela Vista Lounge Bar (на кеј) 
▶Revija Coffe&Lounge (Т.Ц Лептокарија). 
Цена 200денари. 
Информации и Резервации : 078616738