Lifestyle Игри Ексклузивни вести Забава

Се сеќавате на заразната игра за на компјутер "КОЈ САКА ДА БИДЕ МИЛИОНЕР"? Еве како да ја играте пак!

8610

Се сеќавате на заразната игра за на компјутер "КОЈ САКА ДА БИДЕ МИЛИОНЕР"? Играта беше популарна пред 10-тина години кога и на ТВ одеше квизот на А1. Квизот може да се каже дека беше најгледана македонска продуцирана прогарма во тоа време. Денес, секако дека најгледани емисии се Ѕвезде гранда и останатите ѕвездички. Ако сте ја играле играта, се надеваме дека тогаш не сте ги скршиле старите гломазни компјутерски монитори бидејќи играта може да ве направи нервозни кога ќе промашете едно прашање пред да станете милионер. 

Ајде пробајте се сега пак, неколку години постари и помудри!

Еве ви линк за играње на играта!

http://games.idividi.com.mk/Igra_milioner/milioner.html