Ексклузивни вести Девојка на неделата Убавина Видеа Фитнес Спорт

Се запали теретаната Магнус: Неготичанката Сања ги растопи железата (ФОТО+ВИДЕО)

35002

Се запали теретаната Магнус! Но, не од пожар туку од Сања која ја доведе својата форма во совршенство.

Сања Станкова е од Неготино, има 20 години и е студент 3-та година на Економскиот факултет на Универзитетот за Туризам и Менаџмент во Скопје. Таа вежба фитнес веќе подолго време, а активно со професионален пристап и надзор 18 месеци. Моментално не планира професионална фитнес кариера, засега само рекреативно, што не значи дека тоа не може да се смени во иднина.  Кога нема обврски со факултет и кога не е во теретана, знае да се исклучи од сѐ со добра книга во раце. Обожува кафе и сака да го пие со позитивни личности. Tажна вест за сите момци, Сања е веќе зафатена од момчето кое може да го видите во галеријата и на ВИДЕОТО. 

Ова е Exclusivity Project - нов проект на Exclusive.mk во кој ќе се промовира убавината, здравиот живот, модата и животниот стил на успешни македонски граѓани. Во проектот ќе учествуваат многу девојки и момци од цела Македонија со што ќе се промовираат лица, места, објекти и настани. Во план е да се опфатат околу 50 фотосесии и видеа со кој на професионален начин ќе се прикажуваат нашите учесници. 

Проектот Exclusivity Project го спроведува маркетинг агенцијата Exclusivity во соработка со Редакцијата на Exclusive.mk, фотографот Дарио Јанковиќ, нашите покровители и соработници. Наскоро следуваат уште многу епизоди. 

Пријавете се и вие во проектот на: info@exclusive.mk

Погледнете ја Галеријата со Сања и ВИДЕОТО behind the scenes!!!

Фотограф: Дарио Јанковиќ - Генерал - https://www.facebook.com/Dario-Jankovic-1770661469889456/?ref=ts&fref=ts

Камера: Дарко Андоновски - Exclusive.mk

Монтажа: Димитар Бабалков - Exclusive.mk

Make up: Studio Artistico - https://www.facebook.com/Studio-Artistico-905719632812846/?fref=ts

Новинари: Сања Јаневска и Ема Стојова - Exclusive.mk

Организација: Маркетинг Агенција - Exclusivity и Редакција - Exclusive.mk

Exclusivity Project

09.2016