Галерија Фото Exclusive TV Прилози

19 прекрасни мачки кои чинат вистинско богатство (ГАЛЕРИЈА)

4430

Постојат повеќе од 250 раси на мачки во светот: без влакна и крзно, своеглави и пријателски настроени, нежни и полни со љубов. Но, има едно нешто што ги обединува сите од нив: тие се неверојатно убави.

Дали некогаш сте се запрашале колку чинат најскапите мачки во светот?
Ве покануваме да го видите на цените од најегзотичните претставници од светот на мачките.