Видеа Македонија Прилози Репортажи Exclusive TV

Ќе се наежите од ова македонско видео - уживајте во Македонија на овој голем празник! (ВИДЕО+ФОТО)

5674

Најубавото од Македонија, Охрид преку слики и видео ни ги претставува Стојан Стојановски. Преку сликите и видеото може да се видат убавините на Македонија и Охрид. 

Честит празник Македонци!