Култура Настани/Промоции Ноќен живот Забава

Наташа Беквалац ќе го “запали“ во петок “DejaVu Capitol Mall“!!!

3475

Концертен спектакл во DejaVu Capitol Mall на балканската мега ѕвезда Наташа Беквалац!

AFTERWORK PARTY 28.10.16. Петок, почеток 17:00ч.

Резидент Dj Здравко.

Резервации на тел: 076-304-009, 078-242-536.

Крстарењето продолжува...