Забава Шоу Бизнис Култура Театар Музика

Најуспешни македонски брат и сестра! Тој пејач, таа актерка! Кои се тие? (фото)

20572

Времето толку брзо лета, а за да се потсетиме на убавите моменти потребно е само една фотографија. Некогаш само безгрижни дечиња, а денес вистински успешни луѓе, пејачот Димитар Андоновски и актерката Маја Андоновска. Времето можеби менува некои работи, но не ја намалува љубовта помеѓу брат и сестра, без разлика на нивата популарност, слава и успешност. Димитар и Маја се вистински доказ за тоа.