Exclusive TV Интервју Галерија Настани/Промоции Забава Ноќен живот

Цајо: 30 г. од првата полноноќна забава која го промени живот на младите (ВИДЕО ИНТЕРВЈУ)

6359

Ексклузив.мк во пријатниот амбиент на Кашмир кафе имаше можност да направи интервју со естрадниот менаџер Милорад Цајиќ - Цајо. 

Со Цајо разговаравме за ноќниот живот во Скопје и првата полноноќна забава.

Оваа сабота бидете дел од најголемиот јубилеј 30 години од првата полноќна забава во Скопје и Македонија која го смени целокупниот ноќен живот на младите во Скопје и Македонија пред 30 години во Метрополис Арена.

Во продолжение погледнете го ексклузивното интервју.

Новинар: Ема Стојова

Монтажа: Димитар Бабалков