Забава Ноќен живот Галерија Настани/Промоции

Најдобриот AFTERWORK PARTY со КУКУ ЛЕЛЕ И DJ Здравко во Deja Vu!

2885

***Дами и Господа***

Најдобриот AFTERWORK PARTY продолжува и овој петок! Спектакуларен концертен настап на КУКУ ЛЕЛЕ!

Петок (04.11.2016), DejaVu Capitol Mall.

Како и секогаш со нас најдобриот DJ Здравко кој ја загрева атмосферата со најслушаните хитови секој петок.

Резервации на тел: 076-304-009, 078-242-536.

Крстарењето продолжува...