Галерија Фотографии од читатели Забава Хумор

Луда македонска студентка! Она кога за љубовта е пресудна партијата! (фото)

4229

Во периодов се потензична е атмосферата во Република Македонија, а сето тоа е резултат на претстојните избори. Без коментар, убаво погледнете ја фотографијата и сами оценете колку е нормална или не е.

Превземање на оваа содржина, во целост или делови, не е дозволено освен со писмена дозвола од Еxclusive.mk во спротивно секое неовластено копирање ќе се фактурира согласно ценовникот на нашата редакција.