Галерија Настани/Промоции Ноќен живот Забава

Нова ГРАДСКА ноќна шема: Забранет влез за трезни во НОВИОТ бар! (ВИДЕО)

1034

 Во Амстердам е отворен првиот бар за мамурлак, работи од петок до недела, а како би можеле да влезете, ако се преашувате, не е лесно. Мора да бидете „даска“ пијани за да ви дозволат портирите да влезете во клубот.

На влоезот во иновативниот ланџ бар ќе ве дочекаат „инспектори“ кои ќе проверат дали имате пиено алкохол т.е ќе извршат алкотест, а ако имате алкохол во крвта ќе ви дозволат да влезете. Откако ќе влезете внатре ќе наидете на одмор од  „убивање“ со алкохол. Внатре има витамини, игри, тв со кревет, свеж кислород и сл.

„Добар душек, добра храна, забава и многу витамини е се што ви треба за добар одмор“  изјави Џоп Варбунт, еден од главните виновници за отворање на ваков бар.

Во барот не се служи алкохол.