Галерија Фотографии од читатели Забава Хумор

Скопска, жешка мачка обожава да позира врз автомобили (ФОТО)

4237

Кога ќе се спомене мачка, не секој пат се мсили на девојак со истакнато убаво тело и насмевка која освојува. Во конкретниов случај станува збор за вистинска мачка на која и одговара соначевото време и тоа качена на автомобил. Занимливо зарем не!