Забава Ноќен живот Галерија Настани/Промоции

Овој петок AFTERWORK PARTY во Dejavu со Диџеј Здравко и Џеј Рамадановски!

822

Најдобриот AFTERWORK PARTY во градот и овој петок ќе биде вистинска сензација.


Специјално во Dejavu Capitol Mall ќе гостува кралот на ноќните забави Џеј Рамадановски.

Како и секогаш атмосферата ја загрева најдобриот Дј Здравко кој е задолжен секој петок за доброто расположение на сите присутни.

Резервации на тел: 076-304-009 078-242-536.

Крстарењето продолжува...