Култура Ноќен живот Забава Настани/Промоции

Од петок нова шема во градот - се отвора нов ноќен клуб

7112

На одлична локација во градот - Дом на градежници, , од петок 18ти Ноември се отвора новата шема во Скопје позната како Клуб Авенија. Со забава до бесвест Клуб Авенија ја ветува најдобрата петочна журка за сите љубители на исклучителен ноќен живот.

Точно на полноќ започнува да работи она што му треба на Скопје за да биде метропола на ноќниот живот – Клуб Авенија.