Култура Театар Забава Шоу Бизнис

Непрепознатливи, млади и убави: Колозови пред 5 децении (фото)

7220

Велат дека некои луѓе не се забораваат, па така е и со легендарниот Ѓорѓи Колозов. Во својот животен век создаде безвременски македонски дела заедно со сопругата Шенка Колозова. Поголемиот дел од публиката ги знае во едно издание, а ние ви нудиме ексклузивна можност да видите како изгледал овој совршен актерски пар пред 5 децении или поточно во 1969 година.