Галерија Настани/Промоции Забава Ноќен живот

Овој петок спектакл во DejaVu со Диџеј Здравко и Јелена Томашевиќ!

1742

ДАМИ И ГОСПОДА овој петок специјален гостин, балканската, мега ѕвезда Јелена Томашевиќ.

Концертен спектакл во DejaVu Capitol MallAFTERWORK PARTY со почеток во 17 часот.

Како и секогаш со нас најдобриот Dj Здравко.

Резервации на тел: 076-304-009, 078-242-536.

Крстарењето гламурозно продолжува...