Галерија Хумор Фотографии од читатели Забава

Постојано се расправаме со дечко ми: Не сакам да имам секс на празник!

3799

Има многу митови за работи кои не смее да се прават на празници: да се работи, да се пушта машина за перење облека и еден куп други суеверија.

На една форум дискусија на интернет е покренато прашањето за сексуални односи во даден период. Оваа жена вели дека има сериозни проблеми со дечко и бидејќи тој не се грижи дали е работен ден или викенд, празник или делник, а тоа нејзе ужасно и смета.