Вести Ексклузивни вести Exclusive TV Интервју Култура Музика

Интервју со Томашевиќ: Секојпат го чувствувам Тоше кога ја пеам песната од него, емоциите течат (видео)

2994

Некогаш само натпреварувач, а денес член на стучно жири во музичко шоу, благодарение на извонредните гласовни способности, Јелена Томашевиќ. Можеби на прв поглед делува недостижна, но напротив, љубезна, насмеана и доста емотивна. Скромноста и е голема доблест, а вклучувањето на камеритее „маана“ за да може целосно да се препушти и отвори каква што е пред самата себе и во кругот на најблиските. Пред извонреден настап во „Дежаву“ Скопје, Exclusive.mk како и по правило со привилегија да поразговара со Томашевиќ. Снимање, смеа, забава и измешани емоции резултираа со совршено интервју. Зборовите, во случајов, неважни видео интервјуто повеќе од ексклузивно.