Вести Ексклузивни вести Галерија Македонија Фотографии од читатели

Бизарно прашање во учебник за шесто одделение - од какви учебници ни учат децата

3746

Од учебникот по природни науки за шесто одделение ни пристигна оваа фотографија за бизарно прашање како можна тема за дискусија. Погледнете од какви учебници учат единаесетгодишни деца.