Забава Ноќен живот Галерија Настани/Промоции

НЕЗАБОРАВЕН AFTERWORK со најдобриот Диџеј Здравко и АМАДЕУС БЕНД во Dejavu!

2357

За сите љубители на добрата забава овој петок специјално само за вас Амадеус Бенд!

ДАМИ И ГОСПОДА не ја пропуштајте лудата забава овој петок. Атмосферата како и секогаш ја загрева најдобриот Диџеј Здравко.

Најдобриот AFTERWORK во Dejavu Capitol Mall почнува во 17 часот.

Резервации на тел: 076-304-009, 078-242-536.

Крстарењето продолжува...