Вести Ексклузивни вести Exclusive TV Интервју Култура Музика Забава Видеа

Интервју со Либеро бенд: Новиот спот на плажа со разголени тела и врели моменти (видео)

6742

Некогаш само школски другари, денес вистински пријатели на професионално и приватно поле. Тоа се дечките од Либеро бенд. Својата кариера ја започнуваат многу одамна. Почетокот ни најмалку лесен и едноставен, а успехот резултат на многу непреспиени ноќи, енергија и голема посветеност. Наскоро се очекува нивен жежок спот, а што се однесува за тоа дали, како и што би биле ангажирани околу настап за политичка партија, што прават приватно и многу повеќе дознајте од самото интервју.

Новинар: Ема Стојова

Снимател и монтажа: Димитар Бабалков

Продукција: Еxclusive.mk