Галерија Фото Девојка на неделата Здравје Убавина Забава Мода

Скопје во есен преку убавината и стилот на Ангела Василевска! (ГАЛЕРИЈА)

7229

Ангела Василевска има 19 години, а од 15 години се занимава со моделство. Ангела е студентка на Филозофскиот факултет, а средно училиште завршила во гимназијата Јосип Броз Тито.

Таа обожава да се фотографира и често е пред објективот.

Овој пат Ангела позираше пред објективот на фотографот Мики Николоски, погледнете ја фото-галеријата и уживајте!