Exclusive TV Lifestyle Девојка на неделата Ексклузивни вести Мода Убавина Автомобилизам

Која е најубавата ДЕВОЈКА во Македонија? Ова е нашиот избор - Катица Донева (FASHION MOVIE by Exclusive.mk)

33173

Катица Донева има 17 години живее во Скопје и е професионален модел. Таа е 4 година на медицина и планира нејзиното образование да го продолжи во тој правец. Таа веќе 4 години професионално е модел откако престана да тренира одбојка. Сега е редовна во теретана и ужива во фитнес тренинзите за кои вели дека и влијаат како на убавината на телото така и на позитивната енергија која сака да ја троши со своето друштво. Слободното време сака да го троши на нејзинто хоби фотографирање, мода и шопинг. А кога има повеќе слободно време сака да патува во нашата држава но и странство.  Таа е доста популарна на социјалните мрежи каде ја следат околу 20.000 луѓе, а за тоа е се должи на нејзината убавина и честите фотографии кои ги објавува.  Ова е нашиот прв Fashion movie кој го изработивме на највисоко ниво со филмска 4К камера според светски стандарди и достоен за светските сцени. Погледнете го!

Катица е облечена во креациите на Atelier by Iva, а до ова убаво место стигнавме со новaта Seat Ateca која ни ја овозможи Порше Македонија. Генерален спонзор на проектот е Neuromedica. 

Ова е Exclusivity Project 3. - проект на Exclusive.mk во кој се промовира убавината, здравиот живот, модата и животниот стил на успешни Македонски граѓани. Во проектот ќе учествуваат многу девојки и момци од цела Македонија со што ќе се промовираат лица, места, објекти и настани. Во план е да се опфатат околу 50 фотосесии и видеа со кој на професионален начин ќе се прикажуваат нашите учесници. Проектот Exclusivity Project го спроведува маркетинг агенцијата Exclusivity во соработка со Редакцијата и Продукцијата на Exclusive.mk, фотографите Dario Jankovic - General и Badstef, нашите покровители и соработници Порше Македонија, Atelier by Iva и Neuromedica. Наскоро следуваат уште многу епизоди. 

Пријавете се и вие во проектот на: info@exclusive.mk
Погледнете ја Галеријата со видеото Fashion movie!!!

Directed by: Никола Митревски
Video: Dario Jankovic - General

Photography: Badstef 

Организација: Маркетинг Агенција - Exclusivity и Редакција - Exclusive.mk

Exclusivity Project
12.2016