Забава Хумор Галерија Фото

Го збесна интернетот: Стави уши од свиња на главата и направи „војна“ на интернет! (фото)

11951

Урнебесна фотографија од неименувам маж осамна на социјалните мрежи. На истата може да се забележи насмеан средовечен маж кој е среќен и на самиот свињо кол тој позира со уши од свиња кои ги има качено на себе.

Имено,  тој ги ставил свинските уши на својата глава за да направи урнебесен хумор но потсетува на некое „ ѓаволско суштество со свински уши“. Фотографијата за јавноста е достапна од пред десетина часа, но урнебесно го освојува интернет просторот. Некои занесно се смееја додека други остро го нападнаа, особено вегетаријанците.