Вести Македонија Хумор Забава

Изборот е твој кој ќе ти „се качува“, но сигурно трет ќе ја турка работата (фото)

11852

Од неделата или 11 декември па навака се потурбулентна е ситуацијата во Македонија. Партиските препукувања помеѓу најголемите политички партии во борбата за власт никако не стивнува, но дефинитивна и крајна одлука се уште нема. Оваа фотографија, од читател, е направена во Струга, на мостот на реката Црни Дрим. Фотографијата се поклопува на еден хумористичен начин со предвремените парламентарни избори во Македонија. Сакале несакале, на крај трети странски служби ќе ја решаваат ситуацијата.