Exclusive TV Репортажи Вести Ексклузивни вести Галерија Фото

Ќе ви го одземат здивот: 20 места каде што зимата е апсолутно волшебна! (ГАЛЕРИЈА)

2068

Ако ги заборавиме студот, настинките и мразот, мораме да признаеме дека зимата знае да направи пејсажи повеќе од убави. 

Доколку сеуште не сте ја засакале зимата, ние ви нудиме неколку места кои треба да ги посестите.

Овие фотографии дефинитивно ќе ви го одземат здивот.

Вал ди Мартело, Италија

Реката Тадами, Јапонија 

Кол де ла Тоурн, Швајцарија

Пеуто Езеро, Канада

Алказар во Сеговија, Шпанија

Националниот Парк Банф, Канада

Северни шуми, Норвешка

Халстат, Австрија

Манитоба, Канада

Доломити, Италија

Река Шанон, Ирска

“Моомин светот“, Финска

Баварија, Германија

 Хамној, Норвешка

Националниот парк Кампина, Италија

Езерото Блед, Словенија

Лапонија, Финска

Алпи, Франција

Плитвички Езера - национален парк, Хрватска

Сургут, Русија

Е.С.