Галерија Фотографии од читатели

Ненормално високо: Цени во мени, Маврово, од кои боли глава (фото)

4314

Зимските убавини и тоа како му годат на човечкото тело и спортскиот рекреативен дух. Во Македонија постојат многу убави места кои пленат со својата идиличност во зимскиот период. Од читател ни пристигна фото од мени во Маврово. Откако ќе ги видите цените ќе се запрашате дали би седнале на кафе или чај.