Забава Хумор

Нешто е многу чудно на сликава, но ќе ви треба време да откриете што!

9931

На прв поглед ова се 6 обични девојки сликани на плажа. Веќе следниот момент ќе помислите - зошто ни една не се смее и зошто сите делуваат збунето? А, потоа ќе сфатите дека нешто со сликава не е во ред!

Кога ќе завршите со гледањето на девојките, ќе забележите маж зад нив - изразот на неговото лице е еднаков со изразот на лицата на девојките!

Значи, неговото лице со фотошоп е префрлено на лицата на девојките!

- Ми требаа 9 часа да сфатам! - пишува во коментар на фотографијата еден корсник на Инстаграм.

Ова не е прва фотографија која ги зачуди корисниците на интернет.

Оваа на пример, исто така на прв поглед е обична фотографија на три девојки на клупа. Но...

На што седат?

Или девојкава! Забележувате ли што е чудно со неа?

Излегува дека има 6 прсти на раката!