Вести Ексклузивни вести Забава Видеа Здравје Фитнес Убавина Галерија Девојка на неделата Фото

Скопјанката, која краде воздишки со секси тело и блескава насмевка (галерија + видео)

18725

Студениот бран кој ја зафати Македонија, беше одлична причина да најдеме одлично место кое и тоа како ќе не загрее. Не се мислевме многу, Synergy Fitness & Spa ги исполни сите наши критериуми. И токму тоа место, Synergy Fitness & Spa во Скопје, го искористивме за сценографија за прекрасна фотосесија. Па оттука логично доаѓа прашањето, која е девојката? Ѓурѓица Трајановска од Скопје е девојка која има 24 години, добро градено тело и насмевка со која плени. Зад неа се пет активни години поминати како маникенка, за во 2010 да се стекне со титулата Miss body Macedonia. Инаку, таа е модел во маркетинг агенција АК.

Душегрижниците ќе речат дека за убаво тело пред се во прашање се гените, а Трајановска ќе раскаже. Самата таа вели дека за секси и добро градено тело пред се е потребен здрав начин на исхрана, квалитетна опрема за вежбање и тоа од Polleo sport и секако редовни тренинзи. Ѓурѓица редовно вежба аеробик кај Елена Бубало во најдобриот Synergy Fitness & Spa центар. Ако е за вовед доволно се зборови, фото галеријата од фотосесијата и видео материјалот зборуваат многу повеќе.

Ова е Exclusivity Project 2. - проект на Exclusive.mk во кој се промовира убавината, здравиот живот, модата и животниот стил на успешни Македонски граѓани. Во проектот ќе учествуваат многу девојки и момци од цела Македонија со што ќе се промовираат лица, места, објекти и настани. Во план е да се опфатат околу 50 фотосесии и видеа со кој на професионален начин ќе се прикажуваат нашите учесници. Проектот Exclusivity Project го спроведува маркетинг агенцијата Exclusivity во соработка со Редакцијата и Продукцијата на Exclusive.mk, фотографите PS Photography, Badstef и David Black, нашите покровители и соработници Synergy Fitness and Spa, Polleo Sport и Neuromedica. Наскоро следуваат уште многу епизоди.

Пријавете се и вие во проектот на: info@exclusive.mk

Погледнете ја Галеријата со Ѓурѓица и ВИДЕОТО


Directed by: Никола Митревски

Photography: Badstef и PS Photography  V

Video: Димитар Бабалков - Exclusive.mk

Postproduciton: Димитар Бабалков - Exclusive.mk

Makeup: Studio Artistico

Новинари: Ема Стојова и Марјана Аспровска - Exclusive.mk

Организација: Маркетинг Агенција - Exclusivity и Редакција - Exclusive.mk Exclusivity Project 12.2016