Забава Хумор Видеа

Урнебесно: Панда во жестока битка со Снешко (видео)

2300

Пандата наречена Да Мао е позната по тоа што обожава снег, но тоа што не го сака по никоја цена е да и го зазема просторот некој па макар тоа да биде и Снешко. Вработените во зоолошката градина во Торонто се одлучиле на потег да ја изненадат пандата, па во кафезоти направија другарче од снег. Меѓутоа, пандата со невиот цимер не се сложи иодлучи да се пресмета со новиот пријател.

Ја започна битката со Снешко. По неколкуминутно гребење со шепите и проблеми го победи противникот. Како сето тоа се случуваше погледнете од видеото: