Забава Хумор Видеа

Додека во емисија играше и се скина ТАНГАТА (+18 видео)

30636

Кога се работи за емисија во живо не е можно некои проблеми да се сокријат и да останат далеку од очите на јавноста. Кога се вели проблеми се мисли на нешто што отстапува од првичното сценарио. На оваа девојка која играше додека бендот свири и се случи нешто невообичаено.