Галерија Фото Култура Филм Забава Шоу Бизнис

Фраер и вистински убавец, приватно, е Буњамин од Убавата селанка (фото)

11257

Сите го знаеме како  Буњамин, но неговото вистинско име  е Тојган Аваноглу, има 33 години и живее во Истанбул.

Тојган потекнува од Измир, а уште од детството покажувал интерес кон театарот. Погледнете како изгледа тој во приватниот живото…