Забава Секс и Интима Вести Став-Колумни

Велешанка: Не знаев дека ми го проби хименот! Плачеше и се извинуваше

22335

Без разлика на тоа што го гледате на телевизија и на филм, првиот секс не е романтичен и многу пријатен.

„Првиот секс го имав со момчето на мојот живот на клупа во нашиот двор. Се се случи брзо, а тој потоа плачеше, бидејќи сакал невиноста да ја изгуби на нашата прва брачна ноќ. Но потоа продолживме со сексот. Целиот секс траеше петнаесетина минути. Не беше ни малку романтично, а не знаев ни дека го пробил хименот и сум ја изгубила невиноста“, раскажува велешанката со иницијали Х.О.