Забава Секс и Интима Здравје Убавина

Мажите кажаа, жените дали имаат: Вакви се идеалните женски гради!

4708

Едно истражуање кое било спроведено неодамна имало за цел да утврди кај четири различни култури какви гради најмногу сакаат мажите. Не е за изненадување дека сакаат цврсти гради, но она околу што не се сложуваат мажите се нивната величина.

Истражувањето е спроведено на 267 доброволци од Бразил, Чешка, Камерун и Намибија и покажа дека мажите најмногу посакуваат цврсти гради, но не сакаат „гради кои висат“.

Се покажало дека средната величина на гради е најпосакувана.