Забава Шоу Бизнис Култура Филм

НИКОЈ НЕ ОЧЕКУВАШЕ: Ѓулсерен од „Парампарче” си ја избричи главата (ФОТО)

13498

За потребите на новата серија која ја снима, Ѓулсерен од хит-серијата на Сител, Парампарче, ја избричи главата.

Погледнете како изгледа актерката без густата и виткана коса која и е заштитан знак.