Забава Видеа Култура Филм

Најсмешните гафови од снимањето на „Преспав“ (ВИДЕО)

2437

Пансионот „Преспав“ е метафора на реалните општествени случувања во Република Македонија, во кои се прекршува балканскиот менталитет, од кој ликовите не можат да избегаат, и желбата да се почитуваат и да се воспостават европските стандарди. Ваквата ситуација ги става ликовите во постојан конфликт и недоразбирање од кои произлегуваат комични ситуации во кои ќе можат да се препознаат и самите гледачи.

„Преспав“ ги освои симпатиите на многу гледачи со својте комични содржини.

Погледнете ги смешните моменти или гафовите за време на снимањето: