Забава Хумор Видеа

Ја фати девојка си во кревет со друг и брутално го претепа (видео)

12064

Видеото на кјое е прикажано како дечко ја фаќа девојка си со швалерот, покрај тоа што стана популарно на интернет, е и одлична можност да се запрашаат сите кои се осудуваат на неверство дали и на нив може да им се случи нешто слично или и полошо.

Многумина коментираа дека требаше да и се одмазди на девојка му, а не толку многу на нејзиниот љубовник. Како и да е, секој на одреден начин си го доби тоа што го заслужува. Дали и вие вака би реагирале ако вашата сакан личност ја најдете во туѓа прегратка како разменува нежности?