Забава Шоу Бизнис Култура Музика

Сопругот на Зорица и призна: Имав секс за една ноќ со друга!

5195

Во новогодишната емисија на една од српските телевизии на познатите им се постави прашањето:

„Дали некогаш сте имале секс за една ноќ“? На тоа прашање одговори и сопругот на Зорица Брунцлик, Кемиша.

Тој јавно призна дека имал ваков вид на секс, а Зорица веднаш изреагира.

„Дали си сериозен? Кога тоа се случило, не зезај“, праша пејачката додека нејзиниот маж се смешкаше.

„Па кога бев во војска за една Нова Година“, рече тој.

„Аааа, ако е за така знам за Фатима, ништо ново не е тоа“, низ блага насмевка одговори Зорица.