Забава Шоу Бизнис Култура Музика

Aна Николиќ потврди дека е трудна: Кога ќе „пристигне“ бебето

1473

Популарниот брачен пар, пејачката Ана Николиќ и раперот Стефан Џуриќ Раста, оваа година ќе се реализираат како родители.

Пејачката деновиве дознала дека е во блажена состојба, а среќната вест првин ја сподели со избраникот Раста и со најблиските членови на семејството.

„Вистина е, добив позитивни резултати, трудна сум. Меѓутоа, не сакам многу јавно да зборувам и коментирам“, изјави Николиќ.

Па според сето ова, очигледно е дека бебето ќе дојде на свет негде во септември годинава.