Забава Видеа Lifestyle Култура Спорт Фудбал

Оваа скопјанка е неверојатно талентирана за фудбал! (ВИДЕО)

14428

Запознајте ја талентираната Ана Милчевска која неверојатно игра фудбал.

Ана има 13 години и живее во Скопје, а веќе прави неверојатни трикови со фудбалска топка. Сите трикови ги научила сама.

Неодамна почна да тренира фудбал, но сеуште не игра бидејќи е мала.

Нејзин идол е Дарко Глишиќ, фудбалер на ФК Вардар.