Забава Секс и Интима

Индиски пијалок: Зголемете го либидото кај жената со овој пијалок

294

Рецептот за подготовка на овој мистериозен пијалак се пренесувал од колено на колено во Индија и во уште некои азиски земји. Традицијата се задржала и се почитува до ден денес.

Според традицијата, младоженецот и невестата добивале шишенце со овој пијалак кој требало да го испијат пред првата брачна ноќ, бидејќи се верувало дека на тој начин ќе се зголемат шансите за бременост кај жената. Освен тоа, се верува дека пијалакот ја зголемува сексуалната енергија и издржливост.

Погледнете го оригиналниот рецепт за овој пијалак со индиско потекло...

Потребни состојки:

30 грама суво грозје
200 милилитри млеко
шафран

Начин на подготовка:

Добро измијте го сувото грозје и стоплете го во неоштетен емајлиран сад заедно со млекото. На крајот додадете малку шафран.

На почеток, пијте ја оваа количина три пати дневно, а по некое време зголемете ја количината на сувото грозје на 50 грама, сѐ додека не биде решен проблемот.