Вести Ексклузивни вести Здравје Убавина Забава Шоу Бизнис

Кога ја испеа “Божикна песна“ имаше 8 години, а денес Александра е вистинска убавица! (ФОТО)

19741

Пред 23 години, односно во 1993 година на детскиот фестивал “Златно славејче“ Александра Колозова, а денес Тоневска ја испеа најпознатата, македонска, детска, божиќна песна насловена “Божикна песна“.

Оваа преубава песничка е апсолутен хит до ден денес.

Кога Сања имаше 8 години ја испеа оваа песничка, а денес таа има 30 години и е мајка на преслатко синче.

Преслаткото девојче кое ги освои срцата на сите денес е вистинска убавица, а нејзините сини очи блескаат.

 

 

Ема Стојова

Превземање на оваа содржина, во целост или делови, не е дозволено освен со писмена дозвола од Еxclusive.mk во спротивно секое неовластено копирање ќе се фактурира согласно ценовникот на нашата редакција.