Вести Став-Колумни Забава Секс и Интима Ексклузивни вести

Струмичанка: На 10 г. од матура тој ејакулираше, а јас морав да голтам!

78909

Тој Трајче ми беше, можеби и најдобрата љубовна дешавка во средно. Од секогаш сум имала позитивни искуства со момчиња, но тој навистина ми беше посебен. Кога се наближуваше моментот за прославување десет години од матура, мислев дека ќе биде и тој и кога го видов се ми се врати како некогаш.

Беше во лагодно, сивкасто одело, крупен со црна коса и со густи мустаќи и неговите препознатливи широки раменици. Од секогаш беше таков, само сега созреан човек и уште повеќе секси.

Откако се поздравивме и разменивме неколку зборови со мислите се вратив во времето кога бевме на екскурзија. Ех онаа екскурзија кога остнавме сами во хотелската соба. Да беше неколку дена подоцна може и веднаш ќе се согласев, но не и на првата ноќ. Се смувавме неколку пати, а тој почна да ме фаќа по градите и задникот. Во еден момент се обиде да ми ги откопча фармерките, па му се спротивставив.

Но, Трајче, на моја жалост имаше решение. Таа ноќ во дискотека замина со друга девојка од другиот клас. Следниот ден ми рече само дека меѓу нас е завршено и толку...

И вечерва, на десет години од матура, додека зборувавме за тоа кој што работи и како се снаоѓа во животот посакав да го надополнам тоа што некогаш го пропуштив. Мислам дека и тој го посакувааше тоа. Пиевме пијачка за пијачка, а страста се повеќе пламтеше.

Завршивме во тоалетот на ресторанот. Разменувавме страсти и нежности и секако имавме секс на брзина. Дојде моментот тој да ејакулира и во моментот не знаејчи што да прави јас морав се да голтам за да не се испрскам и да не примети некој.

Допис од: Т.Р.

Превземање на оваа содржина, во целост или делови, не е дозволено освен со писмена дозвола од Еxclusive.mk во спротивно секое неовластено копирање ќе се фактурира согласно ценовникот на нашата редакција.