Забава Видеа Култура Музика Шоу Бизнис

Рада: Меша како на струја, со краток фустан, и крева нозе (видео)

16647

Често пати каде и да се појави прави вистински спектакл, но овој пат ги надмина сите граници. Пејачката Рада Манојловиќ во ноќен клуб меша како на струја, со краток фустан, и крева нозе. Погледнете го видеото и се ќе ви биде јасно:

 

Видео